Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

Tisztelt látogató! 

Engedje meg, hogy pár sorban megosszam Önnel azt az elképzelést, ami a ProConsult Group tevékenységét életre hívta. A nevem, Győrfi Péter. Végzettségemet tekintve HR területen diplomáztam és az elmúlt 15 évben, amióta szervezetfejlesztőként dolgozom a magyar KKV piacon, nagyon sok kiváló szakemberrel működtem együtt, akik az ügyfeleik teljes megelégedettségére oldották meg a rájuk háruló feladatokat. Viszont azt figyeltem meg, hogy szinte kivétel nélkül, magányos farkasként dolgoztak és nem volt egy olyan csoport körülöttük, ahol kiegészítve egymás tevékenységét hatványozott sikereket tudtak volna elérni a megbízójuk számára.

Ez a gondolat vezetett oda, hogy létrehozzam a ProConsult Group-ot, mint egy olyan közösség zászlóshajóját, ahol kizárólag profi szakemberek képviseltetik magukat, akikről kivétel nélkül elismeréssel nyilatkoznak az ügyfeleik és bármikor szívesen dolgoznának velük ismét.

Amit mindenkiben kerestem, aki ma tagja a csoportnak, hogy rendkívül gyakorlatias módon közelítse meg a saját területeit és mérhető eredményeket produkáljon az ügyfelei számára. Akiket nem kerestem, azok olyan emberek voltak, akik jól megélnek hangzatos pszichológiai zagyvaságok puffogtatásával a tréningjeik vagy konzultációik során, vagy több száz oldalas tanulmányokat írnak olyan dolgokról, amiknek  vajmi kevés közük van a valóságos gazdasági folyamatokhoz.

Szóval kedves olvasó, egyben biztos lehet. Ha Ön az ügyfelünk lesz, akkor bármelyik szolgáltatásunkat is válassza, ott olyan biztos kezekben lesz, ami garantálja cége számára az eredményeket.

Ne hezitáljon! Vegye fel velünk a kapcsolatot most és győződjön meg személyesen a munkák minőségéről!